El líder dels comuns, Xavier Domènech, va estar divendres a Gavà per presentar la seva candidatura a la Secretaria General de Podem

L’acte, celebrat baixos del Museu, i seguit per prop d’un centenar de persones, esdevé, segons expressava el propi Domènech, “un dels primers actes de presentació de Amb tu, més Podem” i la tria de Gavà no és casual ja que “aquesta ciutat és un referent.

Ja es va presentar, al 2015, la candidatura a municipals i va treure dos regidors. És un dels cercles que expressa més clarament quin Podem volem construir pel futur, un Podem que estigui arrelat i sigui la potència del canvi al servei de la societat”.

Segons Domènech, amb el lema, ja es vol deixar clara la seva “obertura a les classes populars per fer renéixer els moviments socials del 15M”.

L’objectiu, diu, “és articular un partit guanyador, feminista i que serveixi per passar pàgina dels períodes marcats per les diferències internes. Volem ser un altaveu de les reivindicacions socials per als propers cicles electorals”.

Domènech concorre a les primàries per dirigir Podem amb una llista “transversal” que compta amb membres de totes les famílies de Podem, amb persones que van formar part de totes les candidatures de les últimes primàries del partit i amb persones de Catalunya en Comú.

El regidor i portaveu del grup municipal de GSSP a Gavà, Miguel Herrera, també s’integra en aquest projecte, i expressava “el privilegi que suposa poder haver organitzat aquest acte a la nostra ciutat on Podem hi té un pes important. L’objectiu és ser encara més potents, i que Gavà i el Baix Llobregat tinguin una representativitat clau dins un projecte català, on la societat s’hi pugui sentir representada i trobi resposta als seus anhels i necessitats”.

En el procés de primàries Domènech tindrà, almenys, tres rivals. Es tracta de la senadora d’En Comú Podem per Tarragona Celia Cánovas, que ja fa setmanes que va anunciar la seva intenció de liderar el partit; Noelia Bail, membre de l’executiva d’Albano Dante Fachin però que va preferir no abandonar la formació, i Merche Gil, militant de Castelldefels que encapçala la llista Contigo Sí se Puede.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here