El divendres 23 de març (21 h), actuen al Teatre Plaza Maria Arnal (Badalona, 1987) i Marcel Bagés (Flix, 1980), un duet que captiva crítica i públic allà per on passen

Arnal i Bagés es van conèixer a les files d’un col·lectiu d’activistes musicals, ja fa prop d’una dècada, i han bastit una obra sòlida des de l’estudi de les connexions entre les formes de transmissió de la tradició oral i les possibilitats que ens brinden les noves tecnologies, a través de la música i de llenguatges escènics i audiovisuals.

Són, per tant, valents defensors de la cultura popular, lliure i de transmissió directa. I a això es dediquen des que es van donar a conèixer el 2014, amb la veu (ella) i la guitarra elèctrica (ell) com a armes. L’èxit els acompanya des d’aleshores, tant en els seus concerts com en la rebuda a les seves gravacions. Després de dos EP, el seu àlbum “45 cerebros y un corazón” va entrar fa poques setmanes en les llistes dels millors de l’any 2017 de diaris, revistes i blogs.

Èxits com els premis Ciutat de Barcelona de Música, el Premi Altaveu o el Premio ARC a l’artista revelació han posat de relleu la qualitat d’una proposta que, a més, compta amb l’afecte del públic.

Més enllà de Tú que vienes a rondarme, número 1 del Top 50 Viral Spain de Spotify la setmana del llançament amb mig milió d’escoltes acumulades, Maria i Marcel ens regalen un grapat de cançons que, amb la memòria com a leitmotiv, s’han fet ja inoblidables.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament, a Ticketea.com i, una hora abans de la funció, a la taquilla del teatre.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here