ERC ha presentat una proposta perquè el govern d’Ada Colau destini les inversions previstes del pressupost del tramvia per la Diagonal a finalitzar les obres pendents que hi ha al metro

De tota manera, ERC condiciona aquestes inversions al fet que no hi hagi conveni entre Ajuntament i ATM en el finançament i la construcció de la nova infraestructura. D’aquesta manera, la proposta quedaria sense efecte en cas en què hi hagués el suport polític necessari per tirar-lo endavant.

Segons el president del grup municipal, Alfred Bosch, assegura que “no s’entendria que el govern votés en contra” de les obres que hi ha encara pendents i destaca que la proposta serviria per “destinar inversió pública al sistema públic de transport” en referència a la concessió que hi ha en les línies de tramvia actual.

La proposta demana finalitzar el tram central de la L9, el recorregut de la L4 entre La Pau i La Sagrera o la L2 des de Paral·lel a la Zona Franca, a banda de la connexió de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya entre Plaça Espanya i Gràcia. De fet, Bosch ha destacat que el tram central de la L9 és el que “dona sentit a tota la línia perquè permet connectar la franja del Besòs amb la de Llobregat”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here