Les Escarxofes del Prat i La Capsa s’uneixen en una nova edició de l’Escarxofa&Jazz a la Plaça Joan García Nieto, bona música i arròs per a tota la familia! 

The Gramophone All Stars porten més de 10 anys buscant el punt d’encreuament entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans incorporant sense por els sons caribenys com el bogaloo o el calypso.

Prenent com a referent als més grans, The Sick Boys, han estat capaços de compondre cançons de rythm’n’Blues, rock’n’roll i swing, com si haguessin nascut als anys ’30. Venen a l’Escarxofa a omplir-ho tot amb els seus ritmes ballables.

LaJonkollective ens presenten les seves composicions originals en clau de Bebop de la mà del pratenc Víctor Sancho

La cantant catalana Gemma Abrié s’uneix a aquest Escarxofa & Jazz a la Big Band de l’Escola Municipal de Música del Prat amb qui han treballat un repertori d’estàndars amb què obriran aquesta edició de l’Escarxofa&Jazz.

Durant tot el dia La Barcelona Brass Band farà que la plaça Joan García Nieto sembli un carrer de Nova Orleans gràcies a un repertori infalible que omplirpa tots els racons.

Menú 7 €. Arròs del tros i de postres el Delta en un mos.

Venda anticipada de tiquets a partir del 21 de març a El Bar de La Capsa – Celler Terra i Sol c. Frederic Soler 21 – Passion Beaute (Perfumeria Kari) c. Ferran Puig 27

Font: Ajuntament del Prat + info lacapsa.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here