El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha creat un nou Pla d’acció per dinamitzar l’activitat turística de la zona nord del Baix Llobregat i promoure els atractius dels set municipis que comprenen la zona nord de la comarca

Aquests municipis son Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

L’estudi, encarregat a l’empresa Cat Emocions, es centra en potenciar i crear nous productes turístics on es plantegen propostes per al conjunt de la zona nord, així com per a cada municipi.

En l’àmbit comarcal, per exemple, destaca la creació dels set Miradors de Montserrat, el desenvolupament del senderisme carener vinculat al Pla de Senders Turístics, la potenciació del turisme gastronòmic i dels esdeveniments singulars com les Passions.

El passat dimarts 10 d’abril el Consorci de Turisme va presentar aquest nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic de la Zona Nord del Baix Llobregat als ajuntaments i al teixit empresarial de la zona nord de la comarca.

El Conseller de Turisme Sr. Juan Pedro Pérez, va posar de relleu la importància que el sector turístic té al Baix Llobregat, esdevenint la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona, i va traslladar l’estratègia comarcal per contribuir al creixement turístic de les zones amb menys activitat turística.

Així mateix, per aconseguir els objectius marcats, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat liderarà la implementació del projecte juntament amb la implicació dels ajuntaments.

Font: ACN i Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here