Es produeix una intoxicació massiva per monòxid de carboni a un grup d’escoltes de Viladecans

Una quarantena d’escoltes ha patit una intoxicació massiva per monòxid de carboni provocada aparentment per un grup electrogen en la casa on estaven allotjats

L’accident ha tingut lloc aquesta matinada a una casa de Sant Hilari de Sacalm (La Selva) durant una sortida conjunta de l’agrupament de Viladecans on es trobaven 57 menors de 7 a 17 anys i 11 caps (majors d’edat).

Segons informa el mateix agrupamento escolta en un comunicat, una quarantena de persones han estat ingressades en centres hospitalaris de Vic, Palamós i Girona, cap d’elles amb caràcter greu. A hores d’ara, tots els infants i joves han rebut l’alta i només queda una cap (monitora) pendent de les últimes proves.

La resta de companys i companyes il·lesos han estat atesos i han passat la nit al pavelló municipal de Sant Hilari de Sacalm. Aquest matí ja han tornat amb les seves famílies a Viladecans, municipi de l’agrupament.

El Casal Montserratina és l’espai que l’Ajuntament de Viladecans ha habilitat perquè des de l’entitat puguin coordinar les actuacions, atendre les famílies afectades i retornar les motxilles i material dels infants i joves.

Font: escoltesiguies.cat

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt