El dissabte 12 de maig, de 10 a 02 h, es durà a terme a l’skatepark dels jardins de la Ribera una nova edició de l’Altraveu, el festival creat per i per al jovent del Prat, amb la col·laboració de Joves.Prat. El festival comptarà amb una pantalla on es podrà veure en directe l’actuació de l’Alfred i l’Amaia a Eurovisión.

La parella interpretarà des de Lisboa, a la 63a edició del festival, el tema Tu canción.

L’Alfred García, que des de molt jove ha estat implicat en diferents projectes locals amb Joves.Prat i La Capsa, va participar en anteriors edicions del festival Altraveu formant part del grup de programació i actuant com a músic.

Programa molt divers

Aquesta serà la 6a edició de l’Altraveu, que comptarà amb diferents propostes de lleure que serviran de punt de trobada perquè els i les joves de la ciutat mostrin les seves inquietuds artístiques i personals.

Hi haurà espais on es faran exhibicions de música i dansa d’entitats i grups locals, així com propostes esportives com un campionat d’skate.

El cap de cartell d’aquesta edició serà Bemba Saoco, que presentarà el seu primer treball, Crújelo (U98 Music, 2017). El festival comptarà amb servei de bar, que estarà gestionat per les entitats AEiG Anton Vilà i AEiG Contxita Busquets.

Enguany, el cartell ha estat dissenyat per l’artista local Dario Amaro.

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here