El periodista santfeliuenc Esteban Crespo va ser l’encarregat de fer el pregó de les Festes de Primavera a l’Auditori del Palau Falguera

Tot seguit, el pregoner acompanyat per l’alcalde de la ciutat i altres membres del consistori santfeliuenc, van inaugurar la 60a Exposició Nacional de Roses als jardins del Palau Falguera i la 39a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, al recinte firal. A continuació van obrir al públic la resta d’exposicions i espais de la celebració.

Com cada any, al llarg del cap de setmana hi ha programades prop d’un centenar d’activitats culturals, esportives i de lleure per gaudir de les Festes en diferents espais de la ciutat.

Així, hi haurà cercaviles de gegants i capgrossos, sardanes, actuacions castelleres, música, teatre, jocs i tallers per als infants, així com exhibicions i competicions esportives. En destaca la Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, el Festival Buti+Farra+Sound, el Firajoc al parc Nadal, i el Firaesport al col·legi Verge de la Salut.

Consulteu el programa de festes a: www.santfeliu.cat/festesdeprimavera.

Àlbum de fotografies a Facebook

Programa Festes de Primavera

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here