El dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col•lectiu LGTBI. És una jornada de sensibilització, reflexió i denúncia contra les agressions físiques, intel•lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

El Consell Comarcal celebrarà el proper dimecres 16 de maig a les 10h, una jornada, adreçada a càrrecs electes, personal tècnic i entitats de l’àmbit de LGTBI, Igualtat, Joventut i Serveis Socials del Baix Llobregat.

En aquesta jornada intervindran el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i Palau, la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos Núñez, i la directora general de la Direcció d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata i Solsona, amb la ponència Polítiques públiques de protecció de drets civils i drets LGBTI.

L’objectiu de la jornada serà desenvolupar el model local de la prestació del Servei d’Atenció Integral per les persones LGBTI, tal i com estableix la Llei 11/2014, del 10 d’octubre per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, en aquest sentit es signarà l’acord entre la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntamets de la comarca, per al desenvolupament del Servei d’Atenció Integral Local per a les persones LGTBI.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here