El gavanenc va aconseguir un cinquè i desè lloc en les dues carreres del mundial de turismes disputades aquest dilluns a Holanda

El pilot francès Aurelien Comte va aconseguir aquest dilluns el seu primer triomf, i el de l’equip Peugeot, en el Mundial de Turismes en imposar-se en la segona carrera de Zandvoort (Holanda). El guanyador va precedir en la meta als Honda dels seus compatriotes Yann Ehrlacher i Yvan Muller, mentre que el gavanenc Pepe Oriola va acabar en cinquena posició.

Jean-Karl Vernay (Audi) va signar la victòria en la tercera carrera de Zandvoort, després de resistir l’atac inicial de Rob Huff per liderar de principi a fi. Huff i Frédéric Vervisch van acabar segon i tercer en el podi. Per la seva banda, Pepe Oriola va completar el ‘top ten’ al volant del Cupra de Campos Racing, assegurant-se l’últim punt en joc. Yann Ehrlacher, segon en la segona carrera i sisè en la tercera és el nou líder del Mundial de Turismes.

Vernay aconsegueix el seu segon triomf de la temporada després de l’aconseguit a Marrakech i ja és quart en la general. Després de les quatre primeres cites del calendari WRTC 2018, Yann Ehrlacher lidera amb 146 punts, per davant de Yvan Muller, amb 137 i Rob Huff, amb 130. Pepe Oriola és desè amb 63 punts.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here