El municipi consolida l’èxit de la seva celebració amb prop de 5.000 persones visitants i es converteix així en una festa de referència al Baix Llobregat

Durant el cap de setmana, Torrelles de Llobregat ha celebrat la 38 edició de la seva popular Festa de la Cirera. La participació ciutadana i la venda de cireres i productes locals ha superat amb escreix les xifres d’anys anteriors. Al Mercat de la Cirera, els pagesos i els comerciants van vendre 3.000 quilos de cireres, gairebé el doble del que s’havia previst inicialment. La quantitat va ser tan elevada que es van exhaurir totes les cireres que hi havia per vendre. També el nombre de persones visitants va ser alt, arribant a prop de 5.000 persones.

Al llarg dels dos dies de celebració, els carrers del centre de Torrelles es van omplir de paradetes, activitats i riuades de persones que van gaudir del producte estrella del municipi: la cirera. També l’11a Ruta Gastronòmica va fer que els bars i els restaurants locals arribessin a un ple absolut. Molts clients van voler tastar les noves propostes gastronòmiques torrellenques amb la cirera com a protagonista. Així mateix, la tradicional Exposició de la Cirera va comptar amb quasi 1.500 persones visitants, que van contemplar les artístiques paneres de cireres.

El diumenge, la pluja va aigualir una mica l’afluència de persones visitants, però la carpa instal·lada a la zona de Barraques va permetre seguir amb la celebració i amb les activitats programades, únicament es va haver de cancel·lar el circuit multi esport. En general, els actes que van tenir més èxit van ser els concerts de dissabte nit a càrrec de Star3 i La Banda del Coche Rojo i l’espectacle d’Impro Show de diumenge a la tarda, així com la gran paella popular organitzada el diumenge al migdia.

A més, la 38a Festa de la Cirera de Torrelles va estar especialment marcada per l’agermanament amb la població de Tujereng, que es va formalitzar el dissabte al matí. L’acte va comptar amb la presència d’un gran nombre de veïns i veïnes, així com d’una àmplia delegació gambiana. L’agermanament entre Torrelles i Tujereng es converteix així en el primer agermanament entre un municipi català i un de Gàmbia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here