El proper 16 de juny, de 20 a 00.30h, arriba La Nit en Blanc a Corbera de Llobregat, un esdeveniment turístic i cultural pioner al municipi. Els carrers del nucli històric de Corbera, es vestiran d’art i cultura per fer gaudir al públic d’una nit especial entre els racons més màgics de l’indret

Es tracta d’un esdeveniment nocturn, on el públic assistent podrà seguir un itinerari delimitat pels carrers del nucli antic del poble, mentre es representen diversos passis d’actuacions de teatre, malabars, foc i màgia. L’esdeveniment comptarà amb la participació de la companyia Teatro del Cuervo, premiada amb el Premi Jovellanos 2016 i vinguda des de Gijón, que ens representaran una obra de teatre inclusiu, Tienda 47.

També comptarà amb la companyia Improvisto’s Krusty Show, que presentaran un espectacle de malabars de foc, amb les Manosdefuego, que faran un espectacle amb malabars de llum, i amb l’actuació del mag Marc Sàbat. Durant tota la nit, hi haurà un espai gastronòmic a càrrec del Bar Torero i del col·lectiu Corbera Sabors, que a partir de les 23h estarà amenitzat per un concert de swing a càrrec de Jinx Jazz Band.

L’accés a La Nit en Blanc és limitat i cal comprar entrades anticipades, a un preu de 4€ per poder assistir-hi. Les entrades es poden comprar físicament a l’Oficina d’Atenció a la  Ciutadania de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat o de manera online a través de l’enllaç: http://corberalanitenblanc.fila12.cat. Les entrades es podran bescanviar per unes polseres que permetran l’entrada al recinte, sent necessària la presentació del resguard de compra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here