Un home s’ha suïcidat aquest dijous al matí llençant-se per la finestra del seu pis quan anava a ser desnonat a Cornellà de Llobregat, segons fonts policials

Els fets s’han produït al voltant de dos quarts d’onze del matí quan la comitiva judicial s’ha presentat a l’habitatge per dur a terme el desnonament.

El veí però s’ha negat a obrir-los la porta i la comitiva judicial ha avisat els Mossos d’Esquadra perquè els donessin suport.

Un cop han tornat a trucar la porta i s’han identificat, l’home els ha demanat que s’esperessin un moment i segons més tard han sentit els crits d’una dona alertant que el veí s’havia llençat al buit.

El SEM s’ha desplaçat tot el seguit fins al lloc, al carrer Camèlia, però només ha pogut certificar la mort de l’home.

La PAH clama contra la mort a Cornellà: “No son suicidis, son assassinats”

És urgent a aixecar la suspensió de la Llei catalana d’emergència habitacional, sentencien.

La portaveu de la PAH a Barcelona, Lucia Delgado, ha clamat contra la mort d’un home el matí d’aquest dijous després de llançar d’un desè pis a Cornellà de Llobregat (Barcelona), quan anava a ser desnonat: “Això no són suïcidis, són assassinats perquè tenen a veure amb la no acció en polítiques d’habitatge “.

En declaracions a Europa Press, la representant ha explicat que la PAH de la localitat no tenia constància d’aquest desnonament, i ha alertat que els desnonaments segueixen succeint, amb uns deu al dia només a Barcelona, i “no hi ha solucions per a les famílies “, per la qual cosa cal una solució.

Font: ACN i Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here