Miquel Àngel Díaz, primer tinent d’alcalde de l’àrea de Benestar i Acció Social de Gavà i portaveu del govern i del Partit dels Socialistes al Ple Municipal, deixa el seu càrrec a causa d’un positiu a un control d’alcoholèmia

En una compareixença, Miquel Àngel Díaz ha explicat que és una decisió meditada i “que no té res a veure amb qüestions polítiques i ho vull aclarir per evitar especulacions que afectin al projecte polític que represento i perquè penso que la transparència és la millor eina. Vull explicar que em vaig veure involucrat en un accident de trànsit en el qual després d’una prova d’alcoholèmia, vaig donar positiu”. Díaz ha afegit que pensa “que l’errada que he comès i de la qual estic penedit i per això demano perdó, és incompatible amb un càrrec que representa al poble”.

Miquel Àngel Díaz ha agraït “a l’alcaldessa la seva confiança en fer possible l’honor més gran que he tingut mai: ser el seu primer tinent d’alcalde, als meus companys i companyes del grup municipal socialista i del govern dels quals he après molt, als companys i companyes de l’oposició pel bon tarannà personal i el seu respecte que ens ha permès, en aquest mandat, elevar la mirada i arribar a bons acords per la ciutat. Gràcies al meu partit, a la meva agrupació, que ha estat casa meva des que vaig entrar i, gràcies també als professionals del meu àmbit: treballadors i treballadores per la seva dedicació i per la seva comprensió quan m’he equivocat”.

Miquel Àngel Díaz ha tingut també paraules per al conjunt de treballadors i treballadores de l’Ajuntament “grans professionals i sempre al servei de la ciutadania” i pel teixit associatiu de la ciutat “entitats a las quals admiro i agraeixo la seva comprensió, paciència i bona disposició per la seva estima als barris i per la ciutat de Gavà”.

Díaz ha anunciat que, en breu, inicia una nova etapa de la seva vida reprenent la seva activitat professional i ha finalitzat la seva compareixença donant les gràcies “a la meva família, especialment a la meva dona i els meus fills per la seva comprensió, per la seva paciència amb mi i pel seu suport en aquests anys de dedicació intensa a la vida pública”.

Miquel Àngel Díaz forma part del Ple Municipal des de 2011, quan va exercir de regidor de cultura al govern encapçalat per Joaquim Balsera. Amb l’arribada de Raquel Sánchez a l’alcaldia, va afegir-hi les competències d’esports. A les darreres eleccions va ocupar el segon lloc a les llistes socialistes i va ser nomenat primer tinent d’alcalde i responsable de l’àrea a la que sempre ha estat vinculat.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, ha acceptat la dimissió de Miquel Àngel Díaz i, a través d’una nota de premsa, ha manifestat que “Miquel Àngel Díaz ha demostrat responsabilitat en presentar la seva renúncia” i que “l’honora haver pres una decisió com aquesta”. Raquel Sánchez ha destacat “la trajectòria honesta i de màxima implicació que sempre ha caracteritzat Miquel Àngel Díaz, i li ha agraït personalment “la seva dedicació”.

Raquel Sánchez ha anunciat que els propers dies es procedirà a reestructurar les competències i atribucions del cartipàs municipal.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here