També es desplegarà un dispositiu especial de seguretat amb Mossos i Policies Locals

Renfe incrementa l’oferta de transport de Rodalies amb 10.500 places els dies 23 i 24 de juny, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. En concret, la nit del dissabte i la matinada de diumenge la companyia reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costeres del Garraf, de la Costa Barcelona – Maresme i de la Costa Brava. A més s’ha previst la circulació de cinc trens especials, dos de Barcelona a Mataró i tres a Vilanova i la Geltrú amb parada a totes les estacions.

La línia R2 sud de Rodalies de Catalunya (Sant Vicenç de Calders- Estació de França per Vilanova i la Geltrú) és la que registra tradicionalment una major demanda en aquesta festivitat i la que comptarà amb més reforços.

En aquesta línia s’ha programat la circulació de tres trens especials, un el divendres que sortirà de l’Estació de França a les 23.36 h amb destinació Vilanova. El dissabte a primera hora, dos serveis especials més iniciaran recorregut a Vilanova (5.15 h) i Sant Vicenç de Calders (5.30 h) per facilitar la tornada. De manera especial, els trens amb sortida d’Estació de França a les 21.47 h i a les 22.47 h la nit del divendres, així com també el tren amb sortida de Sant Vicenç de Calders a les 6.01 h la matinada de dissabte, efectuaran parada a Platja de Castelldefels.

A més, es duplicarà la capacitat dels trens la nit de divendres, a partir de les 20.00 h, als serveis direcció Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders, així com també la tornada el dissabte a primera hora del matí als trens amb direcció Barcelona.

Pel que fa als serveis de la línia que connecta amb el Maresme, els reforços es concentraran la nit de dissabte. El serveis de la línia R1 de rodalia de Barcelona (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) incrementarà l’oferta de transport amb la circulació de trens en doble composició. A més està previst que circulin dos serveis especials amb destinació Mataró i sortida de l’Hospitalet del Llobregat a les 23.27 h i a les 23.55 h. Aquests dos trens pararan a totes les estacions.

Finalment, Renfe informa que es desplegarà un dispositiu especial de seguretat en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals als pobles on hi ha més gent que hi viatja en tren per celebrar la revetlla.

Des del migdia del dissabte 23 fins a les 08.35 h del diumenge 24 es reforçarà el personal a les estacions de Sant Vicenç de Calders, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Platja de Castelldefels, Prat de Llobregat, Mataró, Ocata, el Masnou, Montgat, Arc de Triomf i Clot-Aragó. A més, els equips de seguretat acompanyaran alguns dels últims trens del dia 23 i primers del dia 24 de juny.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here