Els beneficis es destinaran a projectes solidaris i després la banda s’allunyarà dels escenaris més d’un any

Txarango tancarà la gira de presentació del disc ‘El cor de la Terra’ el 13 d’octubre amb l’espectacle ‘Abaraka’, dins de la desena edició del festival Esperanzah del Prat de Llobregat. Amb aquesta actuació la banda del Ripollès posarà punt final als dos anys de gira de presentació del seu tercer disc. Pel concert, Txarango ampliarà la seva formació, comptarà amb col·laboracions especials i s’aproximarà artísticament a Àfrica. Després d’aquest concert, Txarango s’aturarà durant més d’un any. Les entrades estan a la venda al web www.esperanzah.es i tots els beneficis es destinaran a projectes solidaris com els de Proactiva Open Arms. La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats .

El concert de Txarango del 13 d’octubre es farà en una jornada única, en el marc de la desena edició del Festival Esperanzah, que programa artísticament el Festival Clownia, on actuaran El Cor Safari, Natxo Tarrés & The Wireless, Buhos, Pupil·les i Koers.Txarango tancaran així dos anys de gira de presentació del seu tercer disc El cor de la terra, que els ha portat per l’Estat espanyol, Colòmbia, Holanda, Països Baixos, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Turquia, Itàlia, Japó, Polònia, Índia, Irlanda, Escòcia o el llegendari Glastonbury a Anglaterra, on van ser el primer grup a cantar-hi en català.

Com és habitual, al llarg del centenar de concerts d’aquesta llarga gira, Txarango ha visitat el Sàhara i camps de refugiats de Sèrbia per conèixer de primera mà la situació vergonyant que s’hi viu.Els valors, la solidaritat i l’alternativa que promou el festival Esperanzah encaixen amb la filosofia del grup. És per això que han escollit el seu marc per desenvolupar aquest final de gira tan especial.La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats. El dia abans de la jornada proposada pel Clownia, el festival del Parc Nou al barri de Sant Cosme, programarà una nit inèdita 100% femenina batejada com “Esperanzah es muher” que comptarà amb la xilena Ana Tijoux i Arianna Puello, entre d’altres.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here