AEBALL va celebrar el passat dimarts 19 de juny, la seva Assemblea General Anual, on es va aprovar una remodelació de la Junta Directiva i es va escollir el nou president, Santiago Ballesté

Ballesté, enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, és administrador i gerent de vàries empreses del sector metal·lúrgic com STEEL INNOVATION, HERMAN, ARISERVIS i d’altres no metal·lúrgiques com SCHOTOPAC, NAVES MURCIA i FRISA. Forma part de la Junta Directiva des de 2012, sent soci de l’entitat des de l’any 1983, i des del passat mes de maig presideix la UPMBALL, patronal metal·lúrgica que forma part d’AEBALL. Actualment és també president del C.E. L’Hospitalet.

Els vicepresidents seran Baldiri Ros Prat, de l’Institut Agrícola Català Sant Isidre, José Juan Cerón, de Mecalux, S.A. i M. Rosa Fiol, que també ostenta el càrrec de director general de l’entitat.

D’altra banda, Jordi Priu, de Manufactura Moderna de Metales, S.A., s’incorpora a la Junta Directiva com a vocal.

La Junta Directiva té actualment la següent composició:

– President: Sr. Santiago Ballesté Clofent – Steel Innovation, S.L.

– Vicepresident 1r: Sr. Baldiri Ros Prat – Institut Agrícola Català Sant Isidre

– Vicepresident 2on: Sr. José Juan Cerón López – Mecalux, S.A.

– Vicepresidenta 3a: Sra. M. Rosa Fiol Fernández – AEBALL

– Secretari: Sr. Enrique Lastra Nacenta – Phira Componentes Automoción, S.A.

– Tresorer: Sr. Enrique Lastra Nacenta – Phira Componentes Automoción, S.A.

– Vocals:

-Sr. Jordi Benages Solanes – Electricidad Benages, S.A., Associació Professional d’Empresaris Instal·ladors de L’Hospitalet de Llobregat (APEI)

-Sr. José Ventura Masiques – Industrias Usotor, S.A.

-Sr. Francisco José Zapater Sanz – Metalúrgica Zaes, S.L.

-Sr. Juan Luís Sánchez Ábalos – Associació Professional d’Empresaris d’electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i Afins del Baix Llobregat (GREMIBAIX)

– Sr. Ricard Hernando Velasco – Tecramcel, S.L.

– Sr. Juan Martorell Castillo – Gutmar, S.A.

– Sra. Montserrat Clotet Huertas – Promax Electrónica, S.L.

– Sr. Josep M. Huguet Ràmia – Comissió del Gremi d’Hotels de Barcelona a L’Hospitalet, GISPOMAT, S.L.

– Sr. Jordi Priu Pont – Manufactura Moderna de Metales, S.A.

A l’Assemblea, els socis també van aprovar els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici anterior, el de l’any 2017, així com el pressupost per l’exercici en curs, el 2018. A més, es van presentar els seus informes relatius a les tasques desenvolupades durant el darrer exercici i les perspectives de futur.

Per últim, es va presentar i aprovar la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2017, on cal destacar les més de 30 jornades organitzades a les que han assistit prop d’un miler d’empresaris i directius, i els 164 cursos de formació als que han participat més de 600 alumnes. Pel que fa a la borsa de treball, l’AEBALL ha rebut més de 18.000 currículums per les 246 ofertes de treball gestionades durant l’any, i en relació a la internacionalització s’han promogut 17 accions per facilitar-la.

Com a principal novetat, i per la seva importància estratègica, cal mencionar els nous serveis i projectes per promoure la digitalització i la innovació, així com els ajuts i subvencions que ha promogut AEBALL per reduir el cost d’implantació a les empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here