Davant la noticia publicada als mitjans de comunicació sobre la presumpta agressió sexual patida per una jove la nit del passat dissabte 19 de maig, el Consell Comarcal i el Consell de les Dones del Baix Llobregat, proposen que s’organitzin avui a les 20.00 hores als municipis de la nostra comarca, concentracions unitàries de rebuig en contra de les agressions sexuals, i en les que es denunciï aquesta i totes les formes de violència masclista.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha manifestat a mes el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest fet, en un manifest que ha fet públic a la seva pàgina web.

“Aquesta dona va ser privada de la seva llibertat a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei, va ser introduïda en contra de la seva voluntat dins un cotxe i va ser abandonada a Sant Boi de Llobregat desprès per patir una violació múltiple”, explica el comunicat.

“Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, un delicte que atempta contra la llibertat i la dignitat de les persones i que degrada no només a les dones que ho pateixen, si no que degrada a tota la ciutadania. És un problema greu de la nostra societat que no pot quedar silenciat”, sentencia.

Finalment, el manifest acaba dient que “des del Consell Comarcal hem denunciat i denunciarem totes les formes de violència masclista i continuarem treballant, des de la Comissió contra la violència masclista del Consell de les Dones del Baix Llobregat, per eradicar aquesta xacra de la nostra societat” i donant el seu suport “a la víctima i a la seva família”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here