Aquest dimecres s’ha posat la primera pedra de la nova planta que la multinacional nord-americana American Axle & Manufacturing (AMM), líder global en la fabricació de sistemes de transmissió, direcció i xassís per a vehicles i camions lleugers, construirà al polígon de Ca n’Alemany de la ciutat baixllobregatina de Viladecans, amb una inversió de 20 MEUR.

La nova planta, que tindrà una superfície de 15.500 metres quadrats , consolidarà les dues més petites que la multinacional té a Gavà i quan estigui a ple rendiment donarà feina a més de 200 persones. Estarà dedicada a fabricar productes amortidors per a motors per a fabricants com Renault, BMW, Daimler o Porsche, entre d’altres.

La previsió d’AMM es posar en marxa la nova planta el mes de gener de 2019. AMM és la quarta empresa que s’instal·la al polígon industrial de Ca n’Alemanay després de Recambios Marinos, Desiguial i Neinver. Una aposta que per l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, demostra la capacitat de captació de noves inversions del municipi.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here