Ja està en marxa la 5a edició de la Universitat d’Estiu de Ciència i Tecnologia, CasTECHdefels 2018, amb un conjunt d’activitats que es desenvolupen fins el 13 de juliol

Enguany, públic de diverses edats podrà gaudir apropant-se de manera pràctica i divertida a la ciència i la tecnologia participant a les activitats que s’organitzen en el marc de la CasTECHdefels. Tallers sobre què mengem, experiments amb enzims, tècniques per ajudar-nos a fer un jardí o hipòtesis sobre com podria ser l’alimentació del futur són algunes de les novetats que formen part de la programació de més de vint tallers del cicle de la Science School i de Ciència en Família.

D’altra banda, els cursos organitzats dintre de l’aula BioTIC adreçats a professorat giren sobre els horts escolars, i expliquen l’Arduino des de zero. Al programa Talent , per a professorat i alumnat, trobem temes tan apassionants i actuals com els videojocs amb Arduino-Gameduino i Kinect v2.

A l’oferta de cursos oberts al públic en general, s’ha organitzat un Curs-taller d’elaboració de cervesa artesana i el Curs per aprendre a pilotar un dron.

A tot això, se li suma, per tercer any consecutiu, l’experiència de l’UP4 CAMP . Recordem que aquesta és una activitat residencial (de 6 dies i 5 nits) que es fa al campus adreçada a joves de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat i que busca atraure als joves talents del futur en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. Es farà entre el 2 i el 7 de juliol.

Tota la programació i tots els detalls dels horaris, temari i inscripcions es pot consultar a la web: castechdefels.upc.edu

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here