El ‘hub’ estarà ubicat a les oficines de la companyia a El Prat de Llobregat i desenvoluparà solucions digitals globals per al comerç al detall de tot el grup

MediaMarkt obrirà un centre tecnològic a Barcelona aquest 2018. El nou ‘hub’ de la cadena de distribució d’electrònica estarà ubicat a les oficines que la companyia alemanya té a El Prat de Llobregat i tindrà com a objectiu desenvolupar solucions digitals globals per al comerç al detall de tot el grup.

El centre donarà servei a les necessitats dels 15 països en què opera la companyia alemanya i desenvoluparà projectes liderats des de la central de l’empresa a Alemanya.

Tanmateix, des del nou ‘hub’ també es treballarà en el desenvolupament dels dominis de negoci liderats des de Barcelona. Segons ha informat MediaMarkt aquest dilluns en un comunicat, la companyia ha iniciat un procés de selecció per contractar desenvolupadors de ‘software’ amb alt nivell d’anglès, formació tècnica i experiència en desenvolupament de plataformes digitals.

El director executiu de MediaMarkt Iberia, Ferran Reverter, ha assegurat en el mateix comunicat que el ‘hub’ referma ‘l’aposta local’ del grup i ha destacat que Barcelona és ‘l’entorn metropolità ideal per ubicar’ el centre tecnològic.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here