L’actor Toni Albà repetirà com a pregoner d’un esdeveniment farcit amb algunes novetats com la doble sessió de teatre, el canvi de data d’algunes activitats tradicionals o el major nombre d’actes per als infants

Ja tenim aquí el programa de Festa Major. Del 20 al 25 de juliol, els carrers de Begues s’ompliran d’activitats per a totes les edats, tot i que els actes començaran ja des del primer dia de juliol i s’allargaran fins a final de mes amb el retorn de la Fira Medieval i l’inici del Begues Jazz Camp.

Però com és habitual, l’esdeveniment que dóna el tret de sortida oficial a la Festa Major seran les Penyes, les quals arriben a la setena edició i es desenvoluparan del 19 al 22 de juliol. El mateix dia 19 hi haurà el tradicional sopar i concert jove a càrrec del grup de versions Angangas.

L’actor Toni Albà repetirà com a pregoner de la Festa Major. Serà el divendres, 20 de juliol, a les vuit del vespre i des del balcó de Cal Pere Vell. Dues hores més tard, l’actor interpretarà la peça ‘Brots’ al Teatre El Goula, juntament amb Fermí Fernández, Gerard Domènech i Xavier Macaya.

De fet, en aquesta edició de la Festa Major hi haurà doble sessió de funció teatral. A banda de ‘Brots’, diumenge es podrà veure al Teatre El Goula l’espectacle ‘#DputuCool’ interpretat per The Chanclettes. Tant aquesta obra com la de Toni Albà tindrà taquilla inversa, és a dir, que es pagarà en funció de si ha agradat o no.

Els infants, els protagonistes

Els més petits seran un dels principals protagonistes d’aquesta llarga Festa Major. A més de les tradicionals atraccions com el tobogan aquàtic i les passejades amb ponis i cavalls (ambdues el 21 de juliol), els inflables (23 de juliol) o la Festa de les Aigües (25 de juliol), enguany podran gaudir dels jocs imaginatius Mini Mons (23 de juliol a l’Escorxador) o els cotxes caminadors al passeig de l’Església (25 de juliol).

Les persones adultes, finalment, trobaran les activitats de sempre: el correfoc, el ball de nit (ambdues el 21 de juliol), el Festival Holi (24 de juliol), o el Trivial de Begues organitzat pel Centre d’Estudis Beguetans (CEB), que aquest any s’avança una setmana (14 de juliol), entre altres com sardanes, tallers, espectacles esportius. Podeu consultar tot el programa al detall en el document adjunt.

Font: Ajuntament de Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here