El cap de setmana del 21 i 22 de juliol tindran lloc a Collbató el festival Gong i l’Inspira Montserrat, que ompliran d’activitats el poble i les Coves de Montserrat

Els dos esdeveniments ja han fet públics els seus programes, que podeu trobar a les pàgines web de Gong i Inspira Montserrat.

Pel que fa al festival de noves sonoritats Gong, que té lloc a les Coves de Montserrat, ha programat una sèrie d’espectacles que uneixen la música amb l’esperit i que tindran lloc dissabte 21, amb les actuacions d’Airun, a la Sala de la Catedral, de les Coves, a les 21 hores, i de Sarva Mangalam, a la terrassa del Gong, a les 23 hores; i diumenge, 22, amb Nur Camerata i Cia. Un Sol Traç, a la Sala de la Catedral, de les Coves, a les 21 hores, i Ferran Palau, a la terrassa del Gong, a les 23 hores.

Enguany, la terrassa del Gong comptarà amb el servei de restauració Happy Foods Eco Friendly, guanyador del programa de TV3 Jocs de Cartes, en l’especialitat de foodtruck, amb temptadores i originals propostes, elaborades amb productes biològics i de proximitat i de la màxima qualitat.

Us recordem que les persones empadronades a Collbató podeu accedir gratuïtament als concerts que es fan dissabte i diumenge a la terrassa del Gong (Sarva Mangalam i Ferran Palau). Només cal mostrar el DNI per a accedir-hi. Apropeu-vos a gaudir d’una experiència única!

Respecte a Inspira Montserrat, ofereix, des del divendres 20 de juliol, un cap de setmana ple d’experiències per a un estil de vida conscient i respectuós amb la natura, amb tallers de preparació de dentífrics naturals, de sucs naturals i hàbits saludables, i xerrades, entre moltes altres activitats. Entre elles, dissabte, a les 14 hores, tindrà lloc el dinar d’arròs vegetarià, cuinat amb l’energia del sol, al Casal de Cultura. Totes les activitats són gratuïtes, excepte el dinar, que té un preu de 10 euros. Els tiquets els podeu adquirir a la Biblioteca.

Prepara’t per a gaudir de la música i de l’harmonia amb la natura en un cap de setmana d’experiències úniques, amb el festival Gong i l’Inspira. A Collbató!

Font: Ajuntament de Collbató

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here