Aquest dissabte, es donen cita a Castellví dues de les activitats més tradicionals de l’estiu al municipi: la festa de l’aigua i la festa de la cervesa

La primera començarà a les 17h, mentre que la segona li agafarà el relleu al vespre i s’allargarà fins la matinada. La participació a les dues activitats és gratuïta, però per al sopar a la fresca cal reservar lloc prèviament per qüestions d’aforament.

La festa de l’aigua se celebrarà al carrer de les Escoles, on s’instal·laran tobogans i altres elements inflables aquàtics per passar una estona en remull i combatre la calor de manera divertida. L’activitat començarà a les 17h, però el carrer ja es tallarà al trànsit unes hores abans per fer el muntatge dels materials.

La festa de la cervesa, per la seva part, començarà a les 21h a la plaça del poble. Es podrà sopar a la fresca –cadascú amb el seu menjar o amb entrepans que es podran adquirir al bar- i després gaudir d’actuacions de música i ball. Per prendre part al sopar, cal apuntar-se com a molt tard el dia 13 de juliol, ja que l’aforament és limitat.

Havent sopat, l’activitat continuarà amb una exhibició del Grup de Country de Martorell i amb l’actuació del grup castellvinenc Betulos Rock Band. El final de festa el posaran DJ Pablo i Elin, amb animació i música per ballar fins la matinada.

Mentre duri aquesta activitat, es tancarà el trànsit a la plaça i carrers pròxims.

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here