Una delegació marcada per la important presència del Baix Llobregat amb el lideratge de l’alcaldessa d’Esplugues Pilar Díaz o l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz

Així ho ha explicat en declaracions a l’ACN des de Brussel·les Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i portaveu del grup socialista a la Diputació de Barcelona, en el marc d’una reunió aquest dijous amb la comissària europea de Polítiques Regionals, Corina Crețu.

L’objectiu, segons Díaz, és posar de manifest “la importància de les administracions locals” i la feina que es fa des dels municipis així com explicar pràctiques o iniciatives en les quals les administracions s’han “distingit”. En aquest sentit, el que es demana a les institucions és un “suport integral”. És a dir, a més de recursos econòmics també ajudar a donar més “visibilitat”.

En la mateixa línia, l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, reivindica el “suport” de la Unió Europea a l’hora d’aplicar polítiques i generar recursos. “L’espai són els ajuntaments, els territoris”, conclou.

Font: ACN Imatge: @PilarDiaz_

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here