Les piscines municipals de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat, veuran passar alguns dels millors jugadors i jugadores de waterpolo del continent aquest estiu. Del 15 al 25 de juliol, algunes de les seleccions participants del Campionat d’Europa Barcelona 2018 prepararan els seus partits a les instal•lacions baixllobregatines que, novament, han estat escollides per l’organització d’un gran esdeveniment internacional de waterpolo

Molins de Rei

Després de la gran experiència d’haver estat subseu del Campionat del Món de waterpolo de Barcelona 2013, la piscina municipal tornarà a ser una de les 10 instal·lacions que oferiran les seves infraestructures a tots els conjunts

Participants en e Campionat d’Europa que comença el 15 de juliol. L’organització ha escollit la Piscina Municipal de Molins de Rei per les seves dimensions olímpiques, la bona qualitat de les instal·lacions i la ràpida connexió amb l’Anella Olímpica de Montjuïc. Segons la previsió del comitè organitzador, set seleccions masculines i cinc femenines realitzaran els entrenaments de la primera fase del Campionat a Molins de Rei: Eslovàquia, Romania, Grècia, Turquia, Geòrgia, Itàlia i Grècia en homes i Itàlia, Turquia, Grècia, Croàcia i Sèrbia. De cara a la segona fase de la competició, que es disputarà del 22 al 25 de juliol, els combinats que passaran per la piscina municipal no se sabran fins que quedin decidits els creuaments.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta notícia. “Que la Federació Internacional de Natació esculli la nostra piscina, i per segona vegada en pocs anys, diu molt a favor de les nostres instal·lacions i de la capacitat organitzativa del club”, ha afirmat.

La presència històrica més destacada que tindrà la instal·lació molinenca serà la de la selecció italiana. Els seus dos conjunts sumen un total de vuit Campionats d’Europa, tres en categoria masculina i cinc en femenina.

Durant les jornades d’entrenaments de les diverses seleccions, els socis i sòcies podran continuar fent ús de la piscina olímpica així com de la resta d’instal·lacions del club. Des del CN Molins s’ha prioritzat minimitzar les molèsties per als socis i usuaris, que continuaran disposant d’àmplies zones per al bany durant aquests dies d’estiu.

Sant Feliu

El Complex Municipal de Piscines serà una de les seus dels entrenaments dels campionats europeus de waterpolo de Barcelona, que van començar aquest dissabte i finalitzen el 27 de juliol.

Ciutadans i ciutadanes podran visitar des de la grada, de manera gratuïta i amb un aforament màxim de 250 persones, els entrenaments de fins a 12 seleccions. Aquestes integren els equips femenins de Sèrbia, Croàcia, Itàlia, Turquia i Grècia, i les seleccions masculines de Romania, Eslovàquia, Turquia, Grècia, Montenegro, Itàlia i Geòrgia. Podeu consultar en el següent enllaç calendari i afectacions previstes al Complex, derivats d’aquests entrenaments.

Barcelona acull per primera vegada aquesta competició, que va arrencar ahir dissabte 14 de juliol. El Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell acollirà els 92 partits que 12 equips femenins i 16 femenins disputaran fins al 27 de juliol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here