La sort ha arribat a Castelldefels; un únic guanyador/a s’ha emportat el premi d’un milió d’euros del sorteig de l’Euromillón “El millón” del darrer divendres 13 de juliol.

La butlleta premiada ha estat validada al Punt de Venta número 12.425, situat al carrer Pompeu Fabra nº5. Aquest establiment ja havia donat altres premis com el Segon Premi de la Loteria Nacional l’any 2017 o el Primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal el 2012.

El Millón és un sorteig complementari de l’Euromillón al que només poden participar jugadors espanyols. Es celebra cada divendres i el premi és d’un milió d’euros. Cada jugador que compra una butlleta de l’Euromillón és introduït a aquest sorteig en el que ha d’encertar el codi generat a la seva butlleta amb el sortejat per guanyar. El codi premiat és el FKW87491.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here