Arriben més sessions de cinema a la platja, a Badalona, Mataró i el Prat del Llobregat. L’edició d’enguany de la mostra Cinema Lliure a la Platja continua les projeccions fora de Barcelona, amb el suport de la Diputació de Barcelona

A Badalona, demà divendres 20 de juliol, la Platja de l’Estació acull la projecció d’“Una mujer fantàstica”, la història de superació d’una dona transgènere dirigida pel xilè Sebastián Leilo.

Dissabte 21, la Platja del Prat serà la platea per veure “O menino e o mundo”, la pel·lícula d‘animació sobre el viatge a la ciutat d’un infant brasiler a la recerca del seu pare. Aquest títol també es projectarà a Mataró, a la Platja del Varador, el proper dimarts 24 de juliol.

Tots els passis són gratuïts, a les 21 hores i van precedits de la projecció d’un curt. A Barcelona els passis són els dijous, a la Platja de Sant Sebastià de La Barceloneta, on avui es podrà veure “O menino e o mundo”.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projecta tots els dijous a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta), els divendres a Badalona (platja de l’Estació), els dissabtes al Prat de Llobregat (platja del Prat) i dimarts i divendres a Mataró (platja del Varador), a partir de les 21:00 h.

Consulteu el programa complet en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here