Les temperatures més altes es preveuen demà i divendres durant les hores centrals del dia

Protecció Civil de la Generalitat notifica l’avís per risc d’onada de calor, amb especial incidència a les comarques de la despressió central, litoral i prelitoral de Barcelona i Girona.

Per tant, la comarca del Baix Llobregat, en especial la zona litoral i prelitoral, es veurà afectada per aquesta calor intensa per a la que s’aconsella no sortir al carrer em hores de màxima calor, intentar exposar-se el mínim al sol i hidratar-se de manera correcta.

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que l’episodi de risc per calor s’allargarà fins a divendres i que la previsió és que les temperatures més altes es produeixin durant les hores centrals de dijous i divendres.

Recordeu aquests consells per soportar millor la calor extrema.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here