La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, va assegurar aquest dimarts que abans de finals d’any es reprendran les obres de l’enllaç de l’autovia A-2 amb l’autopista AP-7, gairebé finalitzades però pràcticament aturades des de fa sis anys

Cunillera, durant una reunió amb els alcaldes de Castellbisbal, Martorell, Molins de Rei, Pallejà, El Papiol, Sant Andreu de la Barca i Sant Cugat del Vallès, ha evitat donar una data concreta per l’inici de les obres però sí que ha explicat que s’allargaran uns 15 mesos.

Davant les queixes dels batlles que afirmen sentir-se menystinguts per la manca d’informació per part de l’Estat, Cunillera els ha respost que el nou govern espanyol és “col·laborador i dialogant” i s’ha compromès a mantenir un fil directe de comunicació amb els ajuntaments.

Les obres per a la construcció d’aquest enllaç, que comunicarà el Vallès amb el Baix Llobregat, van començar al desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres. La primera aturada dels treballs va ser al 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb dificultats.

L’objectiu és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la que passen cada dia més de 200.000 vehicles. La connexió, per la que està previst que cada dia passin 40.000 vehicles, evitaria fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

Font: ACN Imatge: Delegació del Govern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here