La freqüència de pas dels combois aquest diumenge serà la mateixa que en qualsevol dia laborable

La vaga indefinida del sector del taxi ha portat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a reforçar aquest diumenge el servei de metro de la línia L9, en el tram que connecta l’Aeroport del Prat amb la ciutat de Barcelona.

La mesura suposa que la freqüència de pas dels combois serà la mateixa que en qualsevol dia laborable, per tal d’absorbir la gran demanda de viatgers que es preveu que tingui el metro en aquesta jornada.

A més, es doblaran els punts de venda de bitllets, ja que a les 20 màquines expenedores que hi ha actualment s’hi afegiran 20 persones que faran la venda directa del bitllet de suplement, que és diferent als títols de transport habituals.

Segons apunta el Govern en un comunicat, el servei de metro ja funcionava ahir amb el reforç que es fa normalment els dissabtes i que suposa tenir les línies operant tot el dia i tota la nit. Pel que fa a les afectacions de trànsit provocades per la vaga del sector del taxi, el Govern recomana fer servir el metro i el servei ferroviari de Rodalies de Catalunya per desplaçar-se entre Barcelona i l’Aeroport del Prat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here