Alguns taxistes reunits a la T1 informen els turistes de les alternatives i han rebut el suport dels companys del Garraf

Mentre la graella de taxis de la Terminal 1 de l’aeroport del Prat es trobava pràcticament buida aquest dissabte, les cues per agafar l’Aerobús i comprar els bitllets per entrar al metro s’anaven fent més llargues a mesura que avançava el matí.

Aquest és l’escenari que va provocar al Prat la vaga de taxistes que va arrancar aquest divendres de manera indefinida per exigir que es frenin les llicències de vehicles de lloguer amb conductor, les conegudes com a VTC, i després de dues jornades ja de protesta.

Els taxistes que es van reunir ahir a la T1 informaven de les alternatives de transport als passatgers que busquen un taxi. “Ens resulta un inconvenient, és clar, perquè haurem de caminar una milla per arribar a l’hotel”, deia un turista d’Orlando, desconcertat per la situació, mentre un dels taxistes li suggeria una ruta, Google Maps en mà, per estalviar-se la caminada.

Desenes de taxis de Vilanova i la Geltrú i de Sitges van desfilar per la terminal per mostrar a cop de botzina el seu suport abans de sumar-se a la mobilització al centre de Barcelona.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here