El Club Ciclista Collbató posa en marxa la primera edició de l’Entreterres, la cursa ciclista de 61 km que tindrà lloc el 9 de setembre i travessarà les comarques del Baix Llobregat i de l’Anoia

L’Entreterres sortirà davant del restaurant La Cassola, al centre comercial de Collbató. Per deixar els cotxes es disposarà d’aparcament davant del poliesportiu Martí Gil que és on finalitza la cursa. Es recomana deixar el cotxe a l’aparcament, hi ha prou places i la sortida està a 900 metres, on es disposarà de dutxes i punt de neteja de bicicletes.

El recorregut tindrà lloc per senders i pistes de la Serra de Can Perelloch, Serra de Can Dolcet, Hostalets de Pierola, Roques Blanques i el Bruc, entre altres, al voltant de la muntanya de Montserrat. Són 61 km amb un desnivell positiu de 1.700 m, pensats per gaudir. Hi haurà 2 avituallaments i el dinar a l’arribada.

Les inscripcions es tancaran el 31 d’agost però només tenen dret a tallavents els inscrits abans del 15 d’agost.

A l’Entreterres també es fa una crida a la solidaritat. Per això un euro de la inscripció anirà dedicat el Centre d’Educació Especialitzada Balmes II.

La recollida de dorsals es farà el dissabte 8 de setembre a la tarda i el mateix dia de la cursa. Més endavant es donaran més detalls. Per fer la inscripció, pots anar a http://7sports.es/entreterres/. Si vols contactar el Club Ciclista Collbató per a més informació, els pots escriure a c.c.collbato@hotmail.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here