La parada de taxis de l’Hospital de Bellvitge, com la dels altres centres hospitalaris catalans, estava deserta aquest dilluns al matí per quarta jornada en la darrera setmana per la vaga del sector

Sense serveis mínims ni els anomenats ‘serveis socials’, que en altres vagues oferien servei gratuït a persones amb mobilitat reduïda o que s’havien de sotmetre a operacions, els usuaris han hagut d’utilitzar alternatives com el bus o el metro o que un familiar els portés a l’hospital.

En el cas de la Pilar, que ha acompanyat la seva mare que va en cadira de rodes a fer-se unes proves, han optat pel metro per arribar a Bellvitge i després per l’autobús per acostar-se al Duran i Reynals, a l’altre costat de la Gran Via. “Una mica d’aventura tot plegat perquè costa molt moure la mare perquè pesa”, ha lamentat.

En línies generals, els usuaris consultats donen suport a les reclamacions dels taxistes però critiquen que no s’hagin fixat serveis mínims com en d’altres ocasions. “Tenen dret a fer vaga però els serveis mínims els haurien de respectar”, afirma la Carmen, una veïna de Sant Boi que ha arribat a l’hospital en autobús.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here