El Centre d’Estudis Comarcals va aprofitar la seva assemblea anual celebrada el passat mes de juny al castell de Castelldefels per a preparar la seva activitat per després de l’estiu

Una de les activitats programades és l’Exposició Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya que s’inaugurarà el dijous 6 de setembre a les 19:00h al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. La doctora Carme Sanmartí serà l’encarregada d’impartir la conferència Masos, dones i vida familiar dins d’aquest mateix acte.

També, en el marc del V Congrés de les dones del Baix Llobregat, el CEBLL, com a subseu del congrés, organitza el 13 de setembre, al Centre Cívic Mas Lluí el taller Trencant motllos. Economies alternatives.

D’altra banda és a punt de sortir publicat el llibre que recull els treballs del congrés El Baix Llobregat a debat celebrat l’any 2016.

El CEBLL està preparant també l’organització d’un curs de coneixements bàsics sobre el Baix Llobregat, destinat al públic en general però sobretot a funcionaris i personal docent.

Per a més informació feu clic aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here