La multinacional tecnològica Indra traslladarà properament la seva activitat a Sant Joan Despí. Abans que acabi 2018, la companyia ubicarà a la ciutat vora 1.300 treballadors, actualment situats a Barcelona, que passaran a desenvolupar les seves tasques en un espai del carrer del Samontà de Sant Joan Despí.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, s’ha reunit aquest dimecres al migdia amb representants d’Indra per tractar sobre el trasllat de la multinacional a la ciutat. Indra presta serveis tecnològics a companyies punteres de sectors com ara el financer, el de les telecomunicacions o el del transport. A Sant Joan Despí, Indra ubicarà els serveis de gestió tècnica i administrativa de backoffice, amb un total de 1.300 treballadors, la gran majoria d’alta qualificació.

Indra instal·larà la seva activitat al carrer del Samontà de Sant Joan Despí, on disposarà d’unes instal·lacions modernes i amb serveis per als treballadors com ara menjador, gimnàs o espais de descans. Els representants de la multinacional han assenyalat que han decidit ubicar-se a Sant Joan Despí per les seves infraestructures, serveis i bona ubicació.

Durant la trobada, l’alcalde de Sant Joan Despí ha posat a disposició d’Indra i dels seus treballadors els serveis que ofereix la ciutat i ha ofert el suport del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament per a la recerca de perfils professionals que s’adaptin a les necessitats futures de la multinacional.

“L’arribada d’Indra és una excel·lent notícia per a Sant Joan Despí pel que suposa de generació d’activitat econòmica vinculada a les noves tecnologies i des de l’Ajuntament de Sant Joan Despí continuarem treballant per impulsar noves inversions empresarials donat el gran potencial que té la nostra ciutat”, ha manifestat l’alcalde, Antoni Poveda.

Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here