De l’11 al 14 d’octubre al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat arriba la X edició del Festival Esperanzah. Un festival que al celebrar els deu anys es renova per a convertir-se en un projecte encara més útil socialment.

Inicia la campanya “El 12 d’octubre, Esperanzah és Muher”, un moviment de dones artistes que encapçalaran un dia de música 100% femení, en un món, el de la música, on només un 13% dels artistes que actuen a festivals reconeguts son dones.

Un festival replet d’artistes reconeguts que pretén convertir-se en una cooperativa de transformació a través de la cultura que integri des d’artistes fins a administracions públiques, passant per periodistes i altres col·lectius. La majoria dels beneficis del festival aniran destinats a projectes solidaris d’associacions com Proactiva Open Arms, El Cor Safari, La Fundació Vozes i per projectes del mateix barri de Sant Cosme.

Una edició que per primera vegada allarga als 4 dies, compta amb un espai de camping i en la que ja hi ha artistes confirmats com: Txarango, Amparo Sánchez, Ana Tijoux, Búhos, Arianna Puello, Ebri Knight, La Mari, Gossos, Pupil·les, entre d’altres.

Compra aquí el teu abonament!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here