Díaz, qui va viure aquest fet junt amb el també diputat d’ERC Josep Maria Jové, assegura que no es tracta d’un fet aïllat

Els diputats d’Esquerra Republicana, Josep Maria Jové i Jenn Díaz, han presentat una denúncia contra un agent de la Policia Nacional a qui acusen d’escopir a terra i insultar-los quan passaven davant la comissaria de la Via Laietana a Barcelona. Els denunciants declaren que no és un fet aïllat i que “els últims mesos hem estat víctimes d’insults i amenaces”.

Segons la seva declaració, el passat 23 de juliol, Jové i Díaz anaven cap al Palau de la Música a l’entrega de les Creus de Sant Jordi quan en passar per davant de la comissaria de Laietana, un agent va escopir a terra i els va dir “fills de puta”.

Malgrat inicialment no van voler donar-hi més importància, el fet que no sigui la primera vegada que reben insults, amenaces o fins i tot danys a les seves propietats, com en el cas de l’atac vandàlic el passat mes de maig al cotxe de color groc de Díaz, quan estava aparcat davant de casa seva a Sant Andreu de la Barca; els va acabar decidint a denunciar i a fer-ho públic.

Així, segons ells mateixos expliquen, aquesta certesa els va fer decidir finalment a denunciar, conscients a més de que davant la citada comissaria no passa res que no quedi registrat per les seves càmeres de seguretat. Diuen voler contribuir així, a acabar amb el que qualifiquen d'”impunitat policial”.

ERC del Baix Llobregat i L’Hospitalet han mostrat el seu suport als diputats mitjançant el seu perfil oficial de Twitter:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here