L’objectiu és prevenir les situacions d’emergència habitacional i donar resposta als casos que n’hi hagi

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Vicenç dels Horts (PAH) i l’Ajuntament han signat un conveni de col·laboració, on ambdues parts es comprometen a “detectar, trobar una sortida, i prevenir els casos d’emergència habitacional d’aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat residencial, així com promoure actes d’informació, ajuda i assessorament de les polítiques d’habitatge, l’endeutament familiar, la lluita contra l’exclusió social i la marginació”.

Per assolir aquests objectius, el conveni preveu impulsar campanyes socials, accions participatives, reunions, activitats formatives i serveis jurídics d’informació urgent, entre altres mesures. Per finançar aquestes actuacions, l’Ajuntament preveu aportar fins a 4.000 euros aquest any.

L’acord estableix que la PAH i les regidories d’Habitatge Social i Serveis Socials actuaran de manera coordinada per informar dels casos d’emergència habitacional que es detectin i que l’Ajuntament pugui oferir una sortida a les famílies que la pateixen.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here