Als Europeus de natació paralímpica d’Irlanda, la nedadora del Club Sant Feliu ha guanyat una medalla de bronze i una de plata en diferents categories

Als 100 metres lliure S9, l’or va ser per a una altra espanyola, l’experimentada Sarai Gascón, en un duel renyit amb la seva companya Nuria Marquès, per a qui finalment va ser la plata. La primera amb un temps de 1:02.99 y a només 47 centèsimes, la de Castellví de Rosanes.

Les companyes es tornaven a enfrontar als 100 metres papallona S9, prova en la que Gascón és campiona del món i en la que s’ha tornat a fer amb l’or (1:08.24) després de remuntar 2 posicions en els darrers metres; mentre que Marquès finalment ha aconseguit el bronze (1:10.40), darrere de la britànica Toni Shaw.

Imatge: @dxtadaptado

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here