Una de les històries d’amor més populars de la gran pantalla és la de Sandy Olsson i Danny Zuko, els protagonistes de la pel·lícula Grease. Aquest dijous, 16 d’agost, una de les novetats de la Festa Major de Martorell serà la projecció d’aquest film en format Karaoke, el que es coneix com a Sing-Along. L’activitat, que tindrà lloc a les 21.00h al carrer Josep Vilar, compta amb la col·laboració de l’associació Cinema del Diable.

L’estiu de 1959, Sandy (Olivia Newton John) i Danny (John Travolta) han passat un romàntic i meravellós estiu. Tot i això, quan les vacances arriben a la seva fi, els seus camins se separen. Inesperadament tornen a reunir-se a l’Institut Rydell, però l’actitud de Danny ja no és la mateixa: no és el noi encantador i atent que va enamorar la protagonista; ara és cregut i insensible. Finalment Sandy i Danny intenten tots dos canviar per agradar a l’altre. Les cançons que narren la seva història, com Summer Nights, You’re the One that I Want, Hopelessly Devoted to You o Greased Lightening, no només van ser tot un èxit quan es va estrenar el film (1978) sinó que han traspassat fronteres i generacions essent conegudes internacionalment.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de Martorell, Sergi Corral, diu que serà “una de les propostes més sonades, perquè no s’havia fet mai”. El Sing-Along “no és només la projecció de la pel·lícula, sinó que hi ha Karaoke i animació amb actors i ballarins. Es pretén que el públic també hi participi, ja que és una pel·lícula que tothom coneix, per tant, no és per veure-la asseguts, sinó per aixecar-se, cantar, ballar i fer el que ens vingui de gust”.

El Sing-Along és un nou format de projecció de pel·lícules que ofereix un visionat de musicals amb les cançons subtitulades, com en un Karaoke. L’espectador pot gaudir de l’experiència de cantar els temes del film i els animadors els acompanyaran durant les cançons i coreografies més esperades. A més, el públic pot assistir disfressat dels seus personatges preferits de la pel·lícula o adquirir material de participació a l’entrada per interactuar durant la projecció.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here