El Barcelona Lassa confirma que el seu capità, l’escorta Juan Carlos Navarro, es retira com a jugador de bàsquet professional per integrar-se dins de l’estructura de la secció del club blaugrana

Nascut a Sant Feliu Llobregat el 13 de juny de 1980, Navarro es va formar en les categoria inferiors del Barcelona i el seu nom va saltar a la primera línia de l’esport espanyol el 1998, quan va formar part de la històrica generació dels ‘júniors d’or’ que van guanyar el Mundial de la categoria davant Estats Units juntament amb el seu gran amic Pau Gasol, entre d’altres.

Una carrera d’èxits on figuren un total de deu medalles: tres ors al Mundial 2006 i els Eurobasket de 2009 i 2011; quatre plates als Jocs Olímpics de 2008 i 2012 i els Eurobasket de 2003 i 2007; i tres bronzes en els Joca Olímpics de 2016 i els Eurobasket de 2001 i 2017, el seu últim torneig de seleccions.

El de Sant Feliu posa fi, d’aquesta manera, a 20 anys de carrera en el primer equip del Barça, el que el converteix en el jugador més important de la història de l’entitat.

La Bomba deixa enrere una reeixida carrera de 20 anys en el primer equip barcelonista que tindrà ara continuïtat en una tasca que serà explicada pròximament en una roda de premsa que oferirà el mateix jugador a les instal·lacions barcelonistes”, anunciava el Barça en un comunicat.

Fa un any, el club ja va anunciar la renovació de Navarro per als deu anys següents, amb la intenció d’analitzar la seva situació cada estiu i decidir en quin moment donaria el salt als despatxos. Finalment, el capità només ha seguit un any més en actiu i ha tancat una trajectòria plena d’èxits tant al Barcelona com en la selecció espanyola, on és el jugador que més vegades ha vestit la samarreta nacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here