La nedadora de Castellví de Rosanes tanca els europeus amb una gran última jornada. Ha obtingut dues medalles de plata en les proves del 100 braça i en el relleu dels 4×100 estils de 34 punts, i finalment, una de bronze en els 50 metres lliures.  

Aquestes últimes medalles se sumen a les cinc obtingudes a les altres jornades un total de dues medalles d’or, quatre de plata i dues de bronze. Una de les seves grans adversàries en aquests campionats ha estat la britànica Toni Shaw, a la que s’ha imposat en els 200 metres estils però a la que no va poder superar a la final dels 400 metres lliures en la categoria S-9. 

Amb aquests resultats la nedadora baixllobregatina ha aconseguit superar el seu rècord personal de medalles en competició internacional i a més, ha sigut una de les nedadores amb més medalles dels europeus.

Com ella mateixa va explicar després de guanyar el seu primer or en els 100 metres esquena “Era un dels reptes de la temporada” que ha aconseguit superar de llarg. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here