La família, resident a Argelia i França, del presumpte terrorista abatut pels Mossos el passat dilluns ha decidit denunciar-los. David Martínez, l’advocat de les dues parts, ha assegurat, basant-se amb les dades que posseeixen, que “l’actuació de la mossa no és justificable davant d’un home armat únicament amb un ganivet”

Ha afegit que, Abdelouahab Taib era únicament “un musulmà, un bon musulmà que passava un mal moment emocional” i en cap moment l’ha anomenat terrorista yihadista.

Els mossos segueixen investigant el cas com un atemptat terrorista però a partir de la informació obtinguda estan tractant-ho com un cas aïllat. La denuncia es realitzaria per un excés per part de l’agent, que va desenfundar l’arma i va disparar a l’abdomen per evitar que el jove pogués dur a terme l’acte que pretenia realitzar. L’entorn del jove abatut demana, entre altres coses, les imatges de la càmera de seguretat de la comissaria per a comprovar si l’actuació policial va ser o no desproporcionada.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here