El proper dijous dia 6 de setembre, a les 20.30h, es donaran a conèixer de manera oficial els guanyadors dels Premis Altaveu 2018, en el marc de la 30ª edició del Festival Altaveu. L’acte tindrà lloc a Can Massallera de Sant Boi de Llobregat.

L’objectiu d’aquestes ja històriques distincions és el reconeixement d’artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant els darrers dotze mesos. Aquesta edició incorpora un nou guardó, el Premi «Alça la Veu» com a reivindicació de la llibertat d’expressió en el mon de la cultura.

A les 19h com avantsala de l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc a Can Massallera la conversa “Els Festivals Públics, una reivindicació”, a càrrec del director artístic del Festival Altaveu, Jordi Turtós.

Des del 1990, any d’inici d’aquests clàssics guardons, destacats artistes (com Silvia Pérez Cruz, Manel, Albert Pla, Peret, Ojos de Brujo, Quimi Portet, Adrià Puntí, Estopa, Lluís Llach, Roger Mas, Joan Colomo o Antònia Font), programacions (com el Sónar, el Festival de Flamenc de Ciutat Vella, el Festival Internacional de Jazz de Terrassa o el Faraday) i professionals (com BCore, Verkami, el Taller de Músics o Heliogàbal, entre d’altres), han estat alguns dels premiats. El Festival Altaveu tindrà lloc del 8 al 10 de setembre a Sant Boi de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here