Gavà ha acollit, aquest diumenge la sisena prova del circuit nacional de triatló popular Santander Triathlon Series. Un any més, l’esdeveniment ha complert amb les expectatives i ha reunit a un miler d’esportistes en un assolellat matí d’esport marcat pel bon ambient i la nombrosa afluència de públic.

En una prova disputada en tres distàncies, Albert Parreño, del Fasttriatlon, ha estat el vencedor del triatlon Olímpic en creuar la meta amb un temps de 1:46:27. Per darrere, els seus companys Adrià Muñoz (1:46:40) i Dani Antúnez (1:50:26) han completat un podi amb triplet per al club català.

En categoria femenina, victòria per l’alemanya Indre Barkute amb un temps de 2:11:20. La segona posició ha estat per a Eva Pérez del Río (2:18:17) i tercera per a Lorena Marmaneu (2:21:04).

A més, el Fasttriatlon ha aconseguit alçar-se amb la Copa Santander que premia al club més nombrós.

En el triatlon Sprint el vencedor va ser Miquel Antúnez amb un temps d’1:05:34, en segona posició, a 33 segons, entrava Alex Badía i en tercer lloc Alexandre Zanuy.

En dones, l’holandesa Alizee Kerveran guanyava amb un temps d’1:21:09, mentre que la segona ha estat la italiana Chiara Troncarelli a 35 segons, i Ainhoa Alava tercera a 42 segons.

La propera parada serà Sevilla, el diumenge 16 de setembre, data en la qual es disputarà el Triatló Port de Sevilla.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here