Va signar el llibre d’honor i va fer una visita a la zona del Xipreret, a on va poder conèixer a alguns membres de la Comissió de la Variant i veure in situ la situació de les obres

El Ministre de Foment, Jose Luís Ábalos, va visitar dissabte Vallirana, en una reunió informal amb les autoritats municipals que es va conèixer a darrera hora del matí de divendres per un canvi d’agenda del Ministre.

La visita va consistir en una breu reunió amb l’alcaldessa, qui va explicar els projectes més importants per al municipi, com són la variant de Vallirana, la seva continuació per les Casetes i la nova biblioteca municipal.

A continuació, el Ministre va signar el llibre d’honor, deixant constància del seu compromís en la finalització d’unes obres altament reivindicades i necessàries com ho son la variant de Vallirana i va agrair la cordial rebuda al municipi.

Al sortir de l’Ajuntament, l’alcadessa, Eva Martínez, va ensenyar al Ministre Ábalos la Fabrixa de Cotó, va visitar la seu del PSC i es va dirigir a la zona del xipreret, a on va poder conèixer a alguns membres de la Comissió de la Variant i veure in situ la situació de les obres.

La valoració de la visita ha estat molt positiva, tant per a l’alcaldessa, com pels membres de la Comissió.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here