Brillantíssim paper de l’Associació Esportiva Penya Esplugues enguany a la Copa Catalana sènior de futbol sala. A més de ser l’únic club amb presència doble a la part final de la competició, disputada al Palau Blaugrana de Barcelona, l’equip femení va conquerir la seva tercera Copa consecutiva, mentre que el masculí va fer un més que digne paper a la semifinal que el va enfrontar al Barça Lassa.

El Penya Esplugues femení va demostrar que és el millor equip de futbol sala català per tercer any consecutiu. Si l’any passat van derrotar el Femisport Palau i fa dos anys, el Rubí, enguany el rival ha estat la Concòrdia de la Llagosta. El resultat va ser clar: 4 a 1. Els gols van ser obra de Pilar Ribes (10′), Marta de los Riscos (13′), Estela Cantero (15′) i Laura Oliva (22′). Quan el marcador era 4-0, va venir el gol de les vallesanes.

L’equip campió, entrenat per Robert Caneda, va ser el següent: Anna Muniesa, Laia Beltrán, Estela Cantero, Arantxa Medina, Iris Amaro, Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Pilar Ribes, Laura Oliva, Zoe Juanes i Nerea Vilalta. El Penya Esplugues jugarà aquesta temporada, per tercer any, a la màxima categoria del futbol sala espanyol.

D’altra banda, l’equip masculí ja va obtenir un enorme triomf en classificar-se per a les semifinals. Aquest equip milita a la Tercera Divisió i va haver d’enfrontar-se a un dels millors equips europeus, el Barça Lassa, que van superar els blanc-i-vermells per 7 a 3 en un duel més competit del que s’esperava per la diferència de categoria. El porter de l’equip espluguí, Sergi Domínguez, va ser un dels jugadors destacats del partit. Els gols del Penya Esplugues els van marcar Javier Tamayo, Guillermo Rodríguez i Xavi Lindes.

Font: Ajuntament d’Esplugues. Imatge: @PenyaEsplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here