El proper dijous 27 de setembre de 9:00h a 14:30h tindrà lloc la III Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. Una jornada monogràfica sobre “Canvi climàtic i econòmica circular: respostes públiques i col·lectives des de l’economia cooperativa i solidària”

Amb aquesta taula es pretén que els interessats coneguin els impactes del canvi climàtic, quins son els principals factors que poden interferir i possibles respostes tant a Barcelona com al Baix Llobregat. Hi pot participar qualsevol persona, entitat social, institució o empresa interessades en treballar d’una forma senzilla i eficient per conèixer els elements principals i les implicacions del canvi climàtic a la comarca.

Els temes que es tractaran seran els següents:

  • Projeccions climàtiques i escenaris de futur.
  • Efectes sobre l’agricultura i la distribució de l’aigua.
  • Impactes sobre la salut.
  • Incidència del canvi climàtic sobre les àrees urbanes.
  • Respostes públiques locals de mitigació i adaptació.
  • Que està fent les cooperatives agràries i les empreses cooperatives a la resta de sectors productius.
  • La participació col·lectiva com una manera de mobilitzar la ciutadania.
  • La gestió pràctica de l’aigua en les cooperatives.
  • Consum responsable i economia circular.
  • La importància dels valors.

 La jornada es realitzarà a l’auditori de Can Calderón (C. De Andorra, 64, Viladecans) i la participació tot i ser oberta a tothom requereix una inscripció prèvia. Al final de la jornada es lliurarà un certificat d’assistència.

Per inscriure-us cliqueu aquí.

Per veure el programa complet de la jornada cliqueu aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here