Aquest diumenge, en el marc dels actes commemoratius del primer aniversari de l’u d’octubre, el municipi de Molins de Rei ha inaugurat la plaça amb aquest nom.

La nova plaça 1 d’octubre és l’antiga plaça del Molí en la que es troba la nova biblioteca Municipal. L’acte d’inauguració va comptar amb els parlaments dels diferents representants municipals i de les entitats sobiranistes presents a la ciutat. Alhora, es van deixar flors i fotografies en record dels fets d’ara fa un any.

L’acord pel canvi de nom va acordar-se amb els vots del tripartit independentista en el ple municipal del mes de juny passat. L’oposició va mostrar el seu desacord amb el canvi. Tot i així, Molins se suma des de diumenge passat a molts municipis catalans que també s’han adherit a la iniciativa de canviar el nom de places i carrers en commemoració dels fets de l’1 d’octubre del 2017.

Imatge: MNACtec

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here